PME44 virtual conference

יולי|15|,|2021 |09:00 הפקולטה לחינוך למדע וטכנולוגיה, הטכניון

כנס PME הינו כנס בינלאומי בתחום החינוך המתמטי ומתקיים אחת לשנה באוניברסיטאות שונות בעולם. בחודש יולי 2021 הוא התקיים לראשונה במתכונת וירטואלית מלאה בטכניון, כאשר ד"ר זהבית כהן שימשה כיו"ר הועדה של הכנס הוירטואלי (Virtual Organizing Committee). לועדה זו היו שותפים: פרופ' עינת הד-מצוינים מהטכניון כ- Executive representative, ד"ר Ceneida Fernández מאוניברסיטת Alicante בספרד כ- IC & IPC representative, Narumon Changsri מאוניברסיטת Khon Kaen בתאילנד כ- LOC representative, ו- Nisakorn Boonsena מאוניברסיטת Khon Kaen בתאילנד כ- LOC representative.

לחצו כאן להצגה של ד"ר זהבית כהן בכנס אודות תהליכי בחירה בתיכון והשפעתם על לימודים ותעסוקה עתידית.

לחצו כאן לסיור וירטואלי באתר הכנס אשר נבנה במיוחד עבור כנס PME44 על ידי ד"ר זהבית כהן וצוות מעבדת MtED.